ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€ | ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ +30 210 9702070

company
LOVE-WANT-NEES

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ∆ΥΝΑΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το 1991 ιδρύθηκε η οικογενειακή επιχείρηση Atou sport shop στον Αγιο Δημήτριο. Όλα αυτά τα χρόνια συμβαδίζει με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών. Σταθερά δραστηριοποιείται στο χώρο συνεργαζόμενο με όλα τα αθλητικά brands καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες σε sportswear football basket running, lifestyle και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Το 2009 λειτούργησε το υποκατάστημα στην Αργυρουπολη συνεχίζοντας και επεκτείνοντας τις δράσεις και τη συνεισφορά του. Στο χώρο του web δραστηριοποιείται από το 2019 εξυπηρετώντας πελάτες σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο με συνέπεια και ταχύτητα.

Επειδή οι απαιτήσεις στις μέρες μας είναι μεγάλες, στόχος μας είναι η συνεχής ανανέωση των προϊόντων για την πλήρη και σύγχρονη εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών.

ICONS

KEY ITEMS ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟ ΣΤΥΛ

VANS

Ο βασιλιάς του street style που εμπιστεύτηκε ο Karl Lagerfeld για συνεργασία, καταφέρνει να είναι τόσο girly όσο και boyish ταυτόχρονα.

NIKE AIR MAX

Φόρος τιμής στα 80s, το Nike Air Max προσφέρει σταθερότητα, άνεση αλλά και στυλ!

STAN SMITH

Το απόλυτο παπούτσι της adidas γνωστό για το λευκό χρώμα και τις χρωματιστές λεπτομέρειες είναι σίγουρα σύμβολο μιας πιο χαλαρής street αισθητικής.

GAZELLE

Το παπούτσι που λάτρεψε ο κόσμος τoυ Hip Hop, σήμερα έχει εξελιχθεί σε lifestyle trend.